Multidimensionale  Healing

    

Arcturiaanse Healing Technologie is een zeer geavanceerde multidimensionale healing techniek die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel. Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies zowel in het heden, verleden en de toekomst.

 

Wanneer  je een Arcturian healing ontvangt in dit leven, ontvangt je ziel, tevens een healing in alle levens en in alle dimensies in het zelfde moment. Deze hoog ontwikkelde helende technologie is in tegenstelling tot alle andere in de melkweg, het universum, én complexer én completer dan elk ander systeem van healing aangeboden door andere lichtwezens .Arcturianen maken gebruik van de meest geavanceerde tools en frequentie codes om de ultieme genezing en reiniging van alle 7 subtiele lichamen te verzekeren .Genezing is verdeeld in 3 fasen. In de eerste plaats, het fysieke helen, dan  de geest en de emoties en uiteindelijk  het energielichaam zelf, het Lichtlichaam. Niet alleen brengt dit healing systeem genezing maar het verhoogt tevens het spiritueel bewustzijn en helpt enorm in de weg naar verlichting.

 

Gedurende het ontvangen van een Arcturiaanse healing, wordt de oerkracht , van al je ziele delen, (op dit moment elders geincarneerd),  weer toegevoegd aan jou volledigheid als ziel in dit leven op de aarde, waardoor je weer in eenheidsbewustzijn en eenheid met je ziel kunt leven en dit als zodanig ervaart. Je gaat weer vanuit de krachtbron leven, je oorsprong, in eenheidsbewustzijn en liefde in het hier en nu.

 

Het is belangrijk, voor een goede uitwerking van de energie en  voor het optimale resultaat, dat men voordien openstaat voor verandering en dat men gelooft dat er meer is, wat vaak niet te begrijpen is of te bevatten is, met het menselijke verstand.

 

Hoe bereid ik mij voor op het ontvangen van een healing op afstand?

 

Hoe gaat het in zijn werk en hoe bereid je je er op voor?


Als je een healing op afstand ontvangt, Dan is het belangrijk dat je een rust moment voor jezelf hebt. Je bent dan al wat rustig, misschien eerst nog een blokje om. Zet gerust een zacht rustig meditatief muziekje op of iets anders wat je leuk vind. Je kunt ook een wierook of kaarsje branden of juist helemaal niets van dat. Doe wat goed voelt bij jou. Neem een ontspannen houding aan waarbij je ligt of zit en stel je ontvankelijk op. Als je ligt, dan leg je armen naast je lichaam met je handpalmen geopend naar boven

 

Hoe meer jij het toelaat, je dus open opstelt, zonder verwachtingen, hoe beter de energie zijn werk kan doen. Soms voel je wat koude, rillingen of dergelijke, dat kan allemaal. Soms wordt je heel erg warm of voel je als het ware een soort van warme deken om je heen. Laat het gebeuren en voel wat de healing je brengt. Sommige mensen krijgen beelden door of een spirituele ervaring. Dat is normaal.

 

Arcturian Energie  wil graag door je cellen, atomen en elektronen, heen werken, hierbij wordt je zelf-genezend vermogen direct geactiveerd . Ook worden er  oude stukken verdriet losgelaten, datgene wat aan heling onderhevig is wordt aangeraakt. Dus als je een emotie omhoog voelt komen, dan laat het toe, je bent aan het opschonen. Er kunnen  ook gevoelens van weerstand ontstaan, om dat je ziel er dan nog even aan moet wennen zeg maar. Fysieke klachten worden direct minder, blokkades mogen worden opgelost en pijn klachten verminderen.

 

Mensen die helemaal niets voelen en of ervaren tijden het ontvangen van een healing, die staan nog niet helemaal open, zeg maar, hun ziel vind het dan nog een beetje eng om het helemaal toe te laten. Dit went steeds meer, naar mate je vaker healingen op afstand ontvangt. Hierbij wordt de energie afgestemd op de ontvangers. Dus iedereen ontvangt precies datgene wat hij of zij nodig heeft op dat moment in hun levens proces.

 

Voor meer informatie en of vragen mail naar loni@lonihealing.nl of bel of whatsapp naar 06-22740968