Channeling Jezus

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 18:06

Channeling Jezus:

 

Lieve jongen,

Jij draagt de codes van de nieuwe Lichtfrequenties en deze stromen door jou heen,door jou ziel. Je bent als Ziel steeds meer gaan ontwaken. Steeds meer en meer werd jij je de afgelopen jaren bewust van wie jij daadwerkelijk bent van binnen en wat jij hier op de aarde komt doen, natuurlijk vergezellen wij jou hierin en hier hoef je nooit aan te twijfelen. Diep van binnen weet je dit ook en weet je ook dat ik aan het hoofd van jou “orde” sta en dat wij diep verbonden zijn. Je weet voelt en ervaart dat er zich voor jou nieuwe wegen geopend hebben en deze zullen zich de komende periode nog meer aan jou openbaren. Je bent goede stappen aan het zetten en daarbij kun je mij dagelijks voelen en ervaren.

 

Je kan mij gewoon vragen en aanroepen en vergeet nooit de blote voeten waarmee ik de aarde heb betreden en daardoor ook heel diep kon zakken in mijn lichaam waardoor ik mijn krachten goed kon voelen. Dit geldt voor jou net zo dat weet je. Als jij , diep in je lichaam zakt en verbinding maakt met mij en met ons , wij houden zoveel van jou, wij zijn één en Jij, lieve jongen, zet dit in de vorm neer op de aarde, er zal jou aan niets ontbreken. Wij gaan er samen voor en wij zijn een heel groot sterk team die met jou samenwerken.

 

Nog steeds is het een puntje dat jij je eigen grootsheid mag ervaren , steeds meer en steeds beter en niet vanuit het ego, maar puur vanuit het Zijn en vanuit je pure Hart. Bloemen hebben wij voor jou in het verschiet. Prachtige rozen die tot bloei komen en vele mensen harten gaan raken . Lieve jongen je kunt mij waarnemen niet alleen met je derde oog, maar je kunt mij ook steeds vaker en meer waarnemen met je fysieke oog en je weet wanneer ik er ben en mijn energie door je heen werkt daar hoef je niet aan te twijfelen je bevindt je op het goede pad en het gaat allemaal goed wij stralen jou licht en genezende energie toe wanneer je dit wilt en hierom vraagt, alles voor jouw hoogste goed, alles om het in de vorm op aarde neer te kunnen zetten.

 

Lach speel en maak plezier want daarvoor ben je ook hier lieve jongen, je mag soms wat minder serieus zijn en gewoon genieten van al dat is. Wij houden jou stevig in onze liefdevolle armen en je kunt dit voelen nu, nu je dit leest kun je voelen dat wij jou omhelzen en dat je werkelijk nooit alleen bent, wij gidsen jou door dit leven en wij zijn altijd bij jou.

 

Duizenden jaren zijn er overheen gegaan en nu mag jij eindelijk helemaal zijn wie jij bent en met je genezende healing krachten en gaven mag je de mensen gaan betoveren door hen in het Licht zetten en hen ook het gevoel geven dat zij echt geliefd zijn.

Wij zijn altijd in en om jou heen , In liefde en dankbaarheid

 

©LoniHealing


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.