Channeling De Engelengroep

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 17:46

Na het geven van een groeps-healing kwam deze channeling voor de groep door.

Ik deel hem graag hier met jullie, laat je inspireren en aanraken.

Gegroet Geliefden,

Ja jullie zijn zo geliefd. Als jullie eens wisten hoe geliefd jullie zijn. Met het grootste respect en verwondering, kijken wij van deze kant Thuis, deze kant van de sluier, naar hoe jullie het spel op de aarde spelen en wat hebben jullie al veel bereikt lieve lichtbroeders en lichtzusters, ja want wij zijn namelijk één familie. Dat is soms lastig voor jullie om je daar volledig bewust van te zijn, omdat deels jullie ware zijn, nog onder de mantel van de sluier verdekt is, als jullie eens konden zien, wie je in werkelijkheid bent, diep van binnen.Dat hoort ook bij het spel om je weer te her-inneren wie je in werkelijkheid bent diep van binnen en dat moment komt steeds dichterbij.

Het is in deze fase waarin jullie je begeven van ascentie, dat jullie nu ervaren dat het lichaam voor sommigen klachten kan geven die niet duidelijk zijn, omdat jullie DNA zo geactiveerd wordt. Dit heeft tot gevolg dat jullie lichtlichaam sneller aangemaakt wordt en er straks veel zielen ineens zullen gaan ontwaken vanuit het Licht dat jullie van binnen zijn, als jullie elkaar aankijken, dan weet je wie de ander is en her-inneren jullie wie je bent en waar je echt vandaan komt.

Jullie komen immers niet van de aarde, want jullie zijn geincarneerd in een menselijke ervaring op de planeet aarde. Vaak zijn jullie eenzaam geweest , dit komt omdat je niet weet wie je in werkelijkheid bent en “Thuis” mist, jullie voelden je niet compleet en anders dan anderen.
Maar nooit hebben jullie opgegeven en het spel gespeeld, wij vertellen jullie, jullie hebben het spel al gewonnen. Doordat jullie de trilling niveau’s van de aarde zo hebben verheven naar een hogere trilling als collectief, gaan jullie nu in razend tempo steeds hoger in trilling, hierdoor kan het lichaam het soms niet goed bijhouden maar heb vertrouwen, de klachten die jullie ervaren als ernstige klachten zullen in de meeste gevallen tijdelijk zijn van aard.

Wij zijn ontzettend trots op jullie en houden ontzettend veel van jullie. Jullie worden hierboven enorm ge-eerd voor wat jullie hebben gepresteerd op de aarde in de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Wij vertellen jullie de nieuwe aarde is reeds en het is nu aan jullie om je daar bewust in te leren handhaven met de nieuwe trillingen van de nieuwe aarde die naar jullie toe worden gebracht en waar jullie dagelijks in mee groeien.

Verwacht echt wonderen want het is een wonderlijke tijd voor manifestatie, over dit onderwerp zullen wij op een ander tijdstip met jullie spreken. Een tijd van vreugde en verwondering breekt nu voor jullie aan, dat staat beschreven en zo is het en zo zal het zijn.

De oude dingen werken niet meer, het is daarom belangrijk om te voelen in je hart wat wél voor jou werkt, vraag ons gerust om je hierin te ondersteunen. Wij de Engelen groep, helpen jullie graag, daarvoor zijn wij hier vanavond bij jullie om jullie weer te helpen her-inneren, lieve lichtzielen. Daarom raken wij jullie aan en kunnen jullie onze energie waarnemen en voelen in jullie systemen.

Lieve lichtbroeders en lichtzusters, het is ons een eer om bij jullie te zijn en wij danken jullie hierbij vanuit het diepst van ons hart dat jullie je open stellen voor ons.
Wij vragen jullie om elkaar te respecteren en lief te hebben. Ga in liefde met je zelf en de ander, wij zijn allen één.

Vanuit het diepst van ons hart, groeten wij jullie in Liefde,
De Engelen Groep

 

©LoniHealing

 

 


«   »