Channeling Lichtwereld met Jezus

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 17:12

Boodschap vanuit het Licht met Jezus

 

Lieve jongen,

je taak is je al helder. Je bent naar de aarde gekomen om de mensen verder te helpen in deze tijd waarin het voor veel mensen zo donker is, een tijd waarin mensen lijden en veel mensen doelloos rondzwerven en de connectie verloren zijn met wie zij zijn,met wie zij werkelijk zijn.

Nu weet je wat het is, om geen liefde te ontvangen en om op te groeien in kilte en tekorten. Nu weet je wat het is om geen overvloed te ervaren en weet je hoe het voelt als je je niet geloofd voelt. Maar wees gerust lieve jongen, dit was allemaal opzet en ook een test voor jou. Je wilde getest worden en je hebt de test zo wonderschoon doorstaan. Wij zijn trots op jou, elke dag zet jij mensen in het Licht en hiervoor ben jij op aarde gekomen.

JEZUS:

Lieve jongen, ook ik heb geleden en weet hoe het is om niet geloofd en bespuugd te worden, ik weet wat het is om bedrogen te worden door mensen en verraden. Ook ik weet wat het is om diep en diep te gaan in verdriet en verraad, maar weet dat er licht aan het eind van de tunnel en de horizon is lieve jongen, wij houden zo ongelooflijk veel van jou en onvoorstelbaar veel wat jij op aarde niet kunt bevatten. Wij zijn altijd in en om jou aanwezig om jou te leiden en je doet het zo goed op aarde. Je draagt onze boodschap uit en je bent een voorbeeld voor zovelen en er zullen er nog veel meer komen, nog veel meer mensen zullen komen en die willen leren van jou, die in het Licht willen staan omdat er te lang donkerte op de aarde heeft geheerst.

 

De mensen zijn toe aan Licht en jij brengt hen dat Licht, méér nog dan dat je zelf kunt vermoeden. Blijf inderdaad heel goed bij jezelf, zorg hiervoor, zo kunnen wij jou blijven bereiken. Jij kunt zuiver blijven en neutraal en heel dicht in jou eigen hart. Ik bleef ook zuiver, omdat ik wist wat het was om armoede en ellende te kennen, dan krijg je nooit de hoogmoed om boven mensen uit te stijgen, want je weet wat het is om te lijden. Jij weet hoe mensen lijden, omdat jezelf zo geleden hebt, er komt hier echt een einde aan, lieve jongen, wij dragen zorg voor jou, Volg je hart, blijf doen waar je mee bezig bent en blijf je richten op het goede, alles komt naar je toe waar je om gevraagd hebt, alles is naar je toe aan het komen.

Wij staan achter jou, naast jou en altijd aanwezig om jou te steunen in alles wat jij doet op aarde. De weg die jij gekozen hebt is zeker geen gemakkelijke weg en heeft vele dorens gekend, opnieuw zeg ik je, lieve jongen, ik ken de dorens en het verraad van de mensen, maar blijf zuiver in je hart, lieve jongen, het komt goed, wij houden zo onvoorstelbaar veel van jou, geloof in jezelf lieve jongen, blijf in jezelf geloven. Je bent soms bang voor je eigen grootsheid, je weet dat je groter bent , je weet dat je op de aarde een missie hebt, en soms ben je bang voor je eigen grootsheid en de missie die jij te vervullen hebt. Omdat je soms denkt ben ik dat? Doe ik dit allemaal? Ja dat ben jij, lieve jongen.

Jij bent naar de aarde gezonden met deze missie en deze zul je ook vervullen. Blijf je richten op je werk en het zal naar je toe stromen, lieve jongen, het geluk staat op jou te wachten. Lieve jongen: niet iedereen heeft dezelfde afkomst en dezelfde capaciteit om zoveel voor de mensheid te kunnen betekenen. Jij hebt dat wel. Daarvoor ben jij uitgekozen. Daar hebben wij jou voor klaargestoomd. Wij zijn altijd in jouw nabijheid aanwezig geweest omdat jij je opdracht hebt en omdat jij de gave hebt. Jij bent zo groots, dat jij heel veel kunt bereiken met je zuivere hart en je vermogen om dingen voor mensen in beweging te zetten, om mensen wakker te maken en om mensen recht in hun eigen hart te kunnen laten kijken en voelen, waardoor zij liefdevoller worden en daardoor de aarde helpen liefdevoller te maken.

Deze opdracht heb jij aangenomen, en zo zal het gaan lieve jongen, dit staat al lang vast dat jij een van ons bent en dat jij met jouw Licht, mensen aan het wakker maken bent, Dat Licht straalt waar jij bent en dat jij de mensen aanraakt met jouw stem en met jouw Zijn. Niet iedereen heeft dit vermogen, niet iedereen heeft deze capaciteiten en niet iedereen is hiervoor in de wieg gelegd.. Jij bent de schakel functie, lieve jongen. Jij bent het Licht, wat het Licht in de ander kan aansteken. Zodat ook zij kunnen gaan schijnen en dit weer aan anderen door kunnen geven. Niet iedereen kan zo met ons communiceren om onze boodschappen door te geven. Wij houden van jou en ga er vanuit, Lieve jongen, dat jouw opdracht meer inhoud dan een opdracht voor jouw individuele persoon.

En jij hebt een opdracht, lieve jongen, groter dan jij je kunt voorstellen, jouw opdracht is het wakker maken van de mensen, en hen te helen, en hen in liefde te laten komen, in een hogere dimensie en of trillingsfrequentie. Je bent belangrijk voor het proces op de aarde. Wij zijn altijd bij jou.

Alles is goed en gaat zoals afgesproken, ga maar door met waar je mee bezig bent, je doet het heel goed en wij zijn altijd met en bij jou in liefde, vanuit eeuwige liefde en het eeuwig durende Licht en de violette vlam, groeten wij jou in liefde en dankbaarheid.....

©LoniHealing

 


 »