"Je krijgt je hart weer terug, je voelt en ervaart dat jij liefde en wijsheid bent."

 

Bewustwording, Transformatie in dualiteit, Inzicht in je intuïtie, Leiding van je  ziel en vanuit je hart leven.

Iedere ziel heeft haar eigen tijd om te ontpoppen en te ontplooien.Ik begeleid jou daarin vanuit liefde en met veel ervaring als spiritueel coach en healer op je pad naar eenheid gedurende een traject wat we samen aangaan.Het aangaan van een healing traject, bestaat meestal uit een aantal sessies die wekelijks achtereen gevolgd worden, bijvoorbeeld 10 wekelijkse sessies op dezelfde dag van de week en het zelfde afgesproken tijdstip.

Op het moment dat je een healing traject aangaat, is er direct een verschil in energie,waardoor je ook in een hogere trilling gaat leven,omdat je hierdoor ook een rechtstreeks "lijntje" hebt met mij en de Bron  in deze periode. Dus je cellen in je lichaam beginnen ook weer te trillen zoals ze van nature behoren te doen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en gaat aan het werk. Dit is direct waarneembaar in een traject en maakt dat de energie erg veel los maakt, zowel op alle lagen van de ziel, als het verruimen van het bewustzijn. Een traject kan op afstand plaats vinden en tussen de sessies door, ontvang men waar nodig spirituele coaching via de mail. Of via de whatss app. Er vind altijd een intake plaats voor het aangaan van een traject,om te kijken of onze energie de juiste match heeft. 

 

Thema’s die zich aandienen in het doorlopen van een persoonlijk spiritueel healing en coaching  traject:

-Het mentale inzicht en  Bewust  leren “denken” met je hart. 

-Angsten doorzien en pijnstukken transformeren.

-Verruiming van je bewustzijn ervaren

-Leiding ontvangen van je intuïtie en je ziel.

-Volledig vanuit je ware zelf leven.

 

 

Workshops

-"Ontmoet je Gids" 

-De kracht van je Hoger Zelf

-Leren werken met je healing team van Gidsen ( Je leert je healing-team kennen en met hen een healing te geven en te ontvangen)

 

 

Persoonlijke consulten

Soms heb je vragen omtrent bepaalde kwesties of levens situaties waar je zelf even niet meer uit komt. Het is mogelijk om een persoonlijk consult aan te gaan.Neem er de tijd voor en schrijf van te voren je vragen op. In een persoonlijk consult, vertel je mij waar je graag inzicht in wenst en wat je graag anders wilt en of waar je tegen aan loopt, bijvoorbeeld blokkades die je verhinderen om je ware zelf te leven.Je ontvang antwoorden, inzichten en richting.Je ontvang soms een boodschap van het Licht, als dat de bedoeling is, waarin je aangespoord wordt tot iets of informatie die belangrijk voor je is op dat moment in je leven en of proces. Stel je zit in een rouwproces, dan is het heel goed mogelijk dat er een overleden dierbare zich aandient, met een bepaalde boodschap.Dit is geeft troost en ondersteuning in het rouwproces van de nabestaanden.Een consult kan ene Mediamiek consult zijn, of 

 

Persoonlijke Healing

Een persoonlijke healing, kan zowel op afstand als in de praktijk. Een healing op afstand, scheelt vaak reistijd en het geeft het gemak, dat je deze healing ontvangt in je eigen setting, dat kan heel vertrouwd zijn en veilig om thuis in je eigen setting een healing te ontvangen. Er is dan een afspraak op een tijdstip wanneer de healing plaats vind, vooraf een korte bespreking om  te verbinden en achteraf na de healing is er weer een telefonisch contact.Dan bespreken we hetgeen zich aangediend heeft en wat er verder aan informatie is doorgekomen , of juist niet.Het is niet altijd nodig te weten, wat er gebeurde in de healing, Immers het gaat om de uitwerking van de energie en hoe deze zich in jouw systeem heeft kunnen verankeren, zodat jij het meest uit de healing haalt.In de week na de healing, dient zich veelal aan wat aan healing onderhevig is en losgemaakt is,druk niets weg en laat alles maar gebeuren.

 

Heb jij fysieke klachten of spirituele en of geestelijke klachten? Schroom niet om contact met mij, Loni, op te nemen en of ken jij mensen die klachten hebben en daardoor hinder ervaren in hun dagelijkse leven? Vertel ze over mij of verwijs ze door naar mijn website. Laat ze ook deelnemen aan de Healing Cirkel Hengelo Overijssel, zij ontvangen daar: Licht-Liefde-Kracht-Genezing.

 

Tot slot

Alle middelen heb jij in je, om je leven in te richten naar je eigen wensen. Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen. Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen, het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig. Vanuit je hart kun je heel snel manifesteren. Als jij deze energie laat stromen. Vooral voor mensen die durven te voelen en ook echt naar hun hart willen en kunnen luisteren. Daarom is het zo belangrijk dat jij bij jezelf blijft, in je gevoel en heel dicht bij je kern, zodat je altijd direct bij je "middelen" kunt,die al in je hart aanwezig zijn.Lukt het je even niet? Dan help ik jou , dat het je nu wél gaat lukken en  jij nu wél je leven kunt inrichten naar jou wensen.

 

Ik wens je alle goeds op je pad, Loni

 

 

 

Voor het maken van een afspraak voor een Consult of Healing en of overige bel naar 06-22740968

 

Voor  vragen en of opmerkingen: Mail naar Loni@lonihealing.nl